Velkommen

Velkommen til min blog, her vil jeg når tiden tillader det ligge mine kreationer ind så du kan følge med i hvad jeg laver...
Send mig endelig en kommentar det er nu så hyggeligt, tak fordi du brugte tid på min blog. Rigtig god dag.


mandag den 25. juni 2012

Lo fra nybegynderkurset fødselsdagskort mm

 Her billedet af mit Lo til nybegynderkurset på SS, det har godtnok taget lang tid nok mest da der skete en masse ting på hjemmefronten. Min far blev 85 år svigerfar 69 år min datter 3 år, så der har været nok at se til og så blev min far indlagt m hjertet han er heldigvis udskrevet, men har stadig problemer med at trække vejret og venter på en kiggerundersøgelse..
 Jeg er med i et fødselsdagskort gruppe og her var et der blev sendt af sted i starten af mdr. Har siden sendt et mere men billedet driller vil ikke vende så den kommer nok på en anden dag :o)
 Min SØDE mand hjalp mig med at bestille blomster fra England, se hvad det blev til :o)  ....mit engelsk er desværre så elendigt at det er umuligt for mig at bestille ordre fra udlandet selv, så heldigt at manden synes det er okay det jeg laver så han vil hjælpe mig :o)
 Jeg var siden ude og købe nogle skåle i Netto så der kunne blive lidt system i det..
 der kommer nok billeder på en anden dag..
På tsc havde Anne lavet et udfordring hvor vi skulle bruge vores dies og punch, og da vi kun var 2 deltager vandt vi begge her er min SKØNNE gave, så de skal snart i brug ;o)
Det var alt for nu lillemanden er vågnet så jeg smutter :o)

7 kommentarer:

 1. Flot kort og LO du har lavet og lækre legesager fra udlandet, du kommer nok ikke til at mangle blomster lige med det første - tihi

  SvarSlet
 2. Flot kort og LO du har lavet, og sikke en masse flotte blomster du har købt.

  SvarSlet
 3. Flot LO du har lavet. det også sødt med ballonerne på kortet...

  Hold da op du har vist rigtig shoppet blomster :)
  De så lækre deres blomster fra england :)

  og fremover kan du sikkert selv bestille nu du er oprettet, og du bare kan trykke på dansk pris oppe i toppen af hjemmesiden, så skal du ikke så meget med sproget... :)

  SvarSlet
 4. Flot layout og kort.
  Lækre blomster du har købt.

  SvarSlet
 5. Flot layout!! Ih, hvor mange, skønne blomster. Jeg handler der også :) Altid en fornøjelse :)

  SvarSlet
 6. Flot layout. Wauw en masse skønne blomster.
  Det der med at billedet vælter, kan måske rettes ved at du roterer billedet 1 gang frem og 1 gang tilbage, INDEN du lægger billedet på bloggen. Det virker for mig

  SvarSlet
 7. Synes lige du skal tjekke min blog... hi hi

  SvarSlet