Velkommen

Velkommen til min blog, her vil jeg når tiden tillader det ligge mine kreationer ind så du kan følge med i hvad jeg laver...
Send mig endelig en kommentar det er nu så hyggeligt, tak fordi du brugte tid på min blog. Rigtig god dag.


lørdag den 2. juni 2012

4½ årige tager billeder samt et indbydelsekort

Så blev jeg ligesom inspireret af udfordringene igår og har fået lavet indbydelser til vores søns 1 års fødselsdag og vores datters 3 års fødselsdag...det blir i år holdt samlet da der kun er 1 mdr mellem...
Mens jeg fik vasket tøj, mente den store søn på 4½ at han skulle tage billeder m vores kamera, han tabte den ved et uheld og var helt ulykkelig for batteriet faldt ud, han troede den var itu, heldigvis er det åbenbart et hårdført kamera der kan klare klinkegulv....her er nogle af de billeder han fik taget idag synes faktisk han er rigtig god til indimellem at ramme plet men også nogle sjove ting han tager billeder af...sparegrisen, fjernsynet når bamse og kylling er på, hans tæer, loftet osv... ;o)
Har overvejet at lægge dem i en album på computeren for sig selv hvor der står Frederik selv taget...

 Her et selvprotræt
Orkiden tja den stod jo også så han skulle jo kigge op for at se den gennem kameraet
 Lillebrors bamse
 Skamlen til gyngestolen...
 , hunden Fanny
og det sidste af lillebror godt igang med at tømme kasser for legetøj...

6 kommentarer:

 1. Sikken et sødt kort :)

  Det altid sjovt at se billeder børnene har taget- at se hvad der i deres øjne er spændene - selvom vi voksne ofte synes det helt tossede ting tihihih..
  Min søn har også altid taget billeder tæt op i hovedet på ham selv når han har lånt mit kamera tihihi.. mon de selvglade..?? Det da ihvertfald sjovt og dejlige billeder at gemme :)

  Fortsat dejlig weekend...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nej Aldrig til at vide hvorfor det lige var det motiv men sjovt det er det ;o)

   Slet
 2. hi hi super sødt, du kan jo give ham lov lidt mere op gennem tiden og så lave et helt album til ham i konfirmationsgave.. den skal nok skabe sjov og fest til den tid..

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har snakket meget om at han skal have vores aflagte kamera nu han så gerne vil tage billeder, og mon ikke jeg kunne finde på at scrappe af billederne...det kunne være lidt sjovt ;o) tankerne har også været forbi konfirmation bryllup osv de kan jo altid bruges til lidt sjovt ;o)

   Slet
 3. Sødt kort. Giv ham fluks det gamle kamera. Tænk hvis han gik hen og blev mesterfotograf en dag. SÅÅ er der en sjov historie at fortælle =D

  SvarSlet
  Svar
  1. tusinde tak ;)
   Har faktisk haft samme tanke med mesterfotograf....men ikke turde sige det..;o)

   Slet